欢迎访问医学考试网
首页 | 设为首页 | 收藏本站 | 医学考试网网课 | 答疑中心
医学考试网资讯
招生简章 考试动态
政策解析 报考指导
复试调剂 考试大纲
医学考试网西综辅导
西综真题 复习规划 西综答疑
西综集训 西综试学 模拟自测
听课练题 大三备考 近期课讯
医学考试网政治英语辅导
政治真题 英语真题
政治模考 英语模考
政治考经 英语考经
医学考试网专科考试 跨专业考试 在职考试 口腔考试 护理考试 中医考试
专科考试 跨专业考
在职考试 口腔考试
护理考试 中医考试
今天:
热门专业:肾脏内科 | 血液内科 | 消化内科 | 呼吸内科 | 心内科 | 内分泌科 | 传染病学 | 普通外科 | 泌尿外科 | 骨外科 | 胸心外科 | 神经外科 | 整形外科
您所在的位置:主页 > 医学考博 >

考博英语:词汇使用练习题(七)

时间: 2016-11-01 作者:医学考试网 点击:

  考博英语词汇使用练习题由医学考试网独家整理总结,更多考博复习资料,请访问医学考试网!

考博英语:词汇使用练习题(七)

  Directions: There are 20 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

  16.His career______in his appointment as director.

  A.contaminated B.culminated C.contracted D.contacted

  17.We are convinced that we are on the______of an important discovery.

  A.threshold B.household C.thread D.entrance

  18.If we say something is______, we mean that we find it extremely pleasant or enjoyable.

  A.gracious B.gloomy C.gigantic D.gorgeous

  19.The trucks______heavy goods from factories to the ports.

  A.pull B.haul C.drag D.push

  20.The girl______when she couldn't answered the question in the presence of all her classmates.

  A.flourished B.flattered C.flushed D.fluttered

  21.A______translation is not always the closest to the original meaning.

  A.liberal B.literal C.literary D.literate

  22.She______herself bitterly for her behavior that evening.

  A.blamed B.accused C.reproached D.scolded

  23.The students are attracted by the______of the snow-covered mountains when they look out of the train.

  A.notability B.nobility C.majesty D.visibility

  24.The flowers in the vase______because they had no water.

  A.withered B.wrinkled C.ripened D.prospered

  25.She______some salt on her food to make it taste better.

  A.sprinkled B.sprayed C.scattered D.dispersed

  26.The hum of conversation______as the chairman mounted the rostrum.

  A.died out B.died off C.died of D.died away

  27.The old man was remarkably______. He was a musician, engineer, writer and philosopher.

  A.unilateral B.universal C.audacious D.versatile

  28.Living in poverty, John sold for 500 dollars the ______ of his mother's first work which made her famous.

  A.document B.file C.duplicate D.manuscript

  29.My grandmother has been ill for two months, so her health has ______.

  A.deteriorated B.diminished C.dwindled D.lessened

  30.He didn't notice me in the crowd; but he spotted my sister who was ______ because of her red hair.

  A.conscious B.conspicuous C.dim D.conscientious

  31.The company used so much coal that it has a train to ______ the delivery process.

  A.transmit B.transport C.facilitate D.diminish

  32.Asian economic crisis has only a ______ effect on the lives of Chinese people.

  A.discrete B.massive C.marginal D.subordinate

  33.The continuous unrest was______the nation's economy.

  A.exaggerating B.aggravating C.amending D.fastening

  34.Should the death penalty be______?

  A.abolished B.abandoned C.eliminated D.omitted

  35.As ordinary people, scientists are by no means more honest or ______ than other people, but as scientist, they attach special value to honest while they are in their working sphere.

  A.ethical B.ethnic C.aesthetic D.esthetic

  答案

  16.B 17.A 18.D 19.B 20.C 21.B 22.C 23.D 24.A 25.A 26.D 27.D 28.D 29.A 30.B 31.C 32.C 33.B 34.A 35.A

(责任编辑:医学考试网)

下一篇:没有了

考试动态

更多>>

西综复习

更多>>

最新文章

 

推荐文章

 

2003-2016 (c) 医学考试网版权所有 客服热线:400-6600-397/13466665150
  京icp备11014018号
回到顶部